9.05.2008

Ordan Burdan

Kurtlar Vadisi gününde Kurtlar Vadisi saatinde dünn tv karşısındayım dizileri çok izleyen biri olmasamda vadi'yi izlemek benim olmazsa olmazımdır.

İlk yayına girdiği günden beri izlerim dershaneden arkadaşlarımm (bizim kızlar) aa ne o öyle nasıl izliyon falan diyorlardı.Ama bir zamanlar çünkü güzel bir dizi olduğunu keşfedememişlerdi bizim akıllıar:)))) Bence süper bir dizi bu aralar daha farklı yüzlerin diziye girmesi sayesinde çok sayıda insanıda dizinin başına çekiyor. dizidekii repliklerin günlük yaşamda kullanılmadığını gördünüz mü ?:))) ahh ahh lanet olsun içimdeki insan sevgisine ....le le le le :D

Ben ki 22 yaşındayım bir kaç senedir sinemaya gitmeye başladımm (o kadar ot bi insanım yanii)):P ilk gittiğim sinema filmi yanlış hatırlamıyorsam karayip korsanları yada kurtlar vadisi ıraktıı artık fırsat buldukça gittiğim için unuttum hangisi olduğunu son gittiğim filmler ulak ve milattan önce 10 000 di:) (artık ot değilim büyüdüm ağaç olmuş olabilirim:P hehhe:)) )

Ot falan dedimde aklıma pazar geldi. Pazara gitim bugün annemle alışveriş yapmaya... gel gelll elmaya gelll yok böyle elma yokkk.... tezgahın önü kalabalık olunca annemde gitti demekki hem güzel hem ucuz diye düşündü heralde.Şöyle tezgahın üzerine baktımm o nee elma elma değil hepsi ezik yaralı bende öyle yumuşak elmayı hiç sevmem elma dediğin sert olcak harttt diye yicen demii ama :D pahalı ama alanlar napsın ki mecbur ordan alıyorlar bizde ordan aldık tabi:) Bizim aldığımız meyve,sebze vs. hiç olmazsa seçme şansımız var bazı illerde oda yok bir keresinde çorluya gitmiştik seçemedik oo abi ne diyon sen yaa falan demeye başladık ee oranın adetlerini bilmeyince böyle olur . Valla Allah yardım etsin seçemeyenlere zor zorr biz alışkın olmayınca daha da zor geldi ya huu:))

İnsanımız pazardan ucuz gıda almaya çalışırken haber kanallarımız milyon dolarlık evleri tanıtıyorlar böyle şey mi olur kardeşim reva mı bu? Artık haber kanallları haber! mii yayınlıyor magazin mi belli değil ülke bu durumdayken helede ...

Allah sonumuzu hayırlı eylesinn ne diyeyim sizce ne demeliyim?:)

Hiç yorum yok: